Aflat in plin proces cu tanara care sustine ca i-a daruit un copil in urma cu sapte ani, pe care insa nu vrea sa-l recunoasca, cantaretul a declarat, in exclusivitate pentru Click!, ca va merge sa-si faca testul ADN, chiar daca nu a facut niciodata sex cu aceasta femeie.

Ploiesteanca Claudia Voicila sustine ca l-a cunoscut pe cantaret in urma cu 11 ani, la Brasov, pe vremea cand defila ca manechin la emisiunea “Ceaiul de la ora 5”.

Conform acesteia, solistul ar fi lasat-o insarcinata, ea daruindu-i un fiu acum sapte ani, pe care Laurentiu Cazan, aflat la vremea aceea in Olanda, nu ar fi vrut sa-l recunoasca.

Tanara de 25 de ani l-a dat in judecata pe interpret, pentru a-l determina pe acesta sa-si asume paternitatea. Satul pana peste cap de acest scandal, solistul, care in prezent locuieste la Buzau, ne-a declarat ca nu avea cum sa aiba un copil cu Claudia.

“Nu am facut sex cu aceasta femeie, asa ca nu vad cum puteam sa facem un copil impreuna?! Este aberant ce sustine aceasta tanara. “Mai mult, Cazan ne-a spus, in exclusivitate, ca este de acord pana la urma sa se supuna unui test ADN, pentru a se stabili daca este sau nu tatal acestui copil: “Nu eu nu vreau sa fac testul, ea nu doreste acest lucru“.

Pentru a-l sensibiliza pe cantaret, tanara din Ploiesti a fost in urma cu ceva timp impreuna cu mama sa, Eliza Voicila, la usa casei acestuia din Buzau, insa Cazan a anuntat imediat Politia, care le-a sanctionat pe cele doua femei cu o amenda de patru milioane de lei pentru tulburarea linistii publice.

La cei 49 de ani, Laurentiu Cazan se declara inca un burlac convins. Solistul ne-a marturisit ca nu a simtit niciodata nevoia sa se casatoreasca, desi a avut o logodnica in Olanda mai mult de cinci ani. “Am stat in aceeasi casa, eram trecuti si in acte ca locuim sub acelasi acoperis. A fost un fel de casatorie, numai ca nu ne-am cununat la biserica”.

Solistul si-a mutat mai nou si studioul pe care-l detinea in Olanda la Buzau si va pleca in curand intr-un turneu alaturi de membri ai Fundatiei “George Cosbuc”, in activitatile careia s-a implicat in ultima perioada.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.