In timpul slujbei care a avut loc sambata la Biserica Alba din Capitala, Alexandru Papadopol a trecut prin mari emotii, verigheta jucandu-i feste. Dupa mai multe incercari, nasul a indesat cu greu inelul pe degetul actorului din “Razboul sexelor”, care s-a insurat cu colega de telenovela, Ioana Ginghina.

Frumoasa poveste de dragoste dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a inceput pe platourile telenovelei “Daria, iubirea mea”.

Cei doi au spus “Da!” in fata ofiterului starii civile in urma cu aproape un an, sambata avand loc cununia religioasa si petrecerea data pentru rude, prieteni si colegi.

Chiar daca a plouat aproape continuu, Papi si Ioana considera ca ziua de 13 a fost una cu noroc pentru ei, singurul incident petrecandu-se in timpul slujbei de la Biserica Alba, cand pe mire nu l-a mai incaput verigheta.

“Trebuie sa recunosc ca am plans de emotie. Lacrimile au fost de bucurie, si in momentul acesta nu imi doresc mai mult decat am deja. De data asta, la cununia religioasa, i-am avut langa noi pe toti cei dragi, de aceea a fost unul dintre cele mai fericite momente ale vietii mele”, a spus mireasa.

Printre cei 130 de invitati s-au numarat Razvan Fodor, cavalerul de onoare (imbracat in blugi si cu pantofi sport), Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Raluca Tataru, care au si fost domnisoarele de onoare ale Ioanei, alaturi de sora acesteia, Tora Vasilescu, Elvira Deatcu, Virginia Rogin, Adriana Nicolae, Carmen Tanase, Dana Rogoz, Octavian Strunila, Alin Panc, Iura Luncasu, Bebe Cotimanis, Oliver Toderita, Dan Bordeianu, Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Luna de miere a tinerilor insuratei este programata la inceputul anului viitor, cand vor pleca la Viena.

Petrecere la Hilton, cu sarmalute si pastravi in sos de vin

La petrecerea de la Restaurantul Hilton, nuntasii s-au delectat cu un meniu specific romanesc: un aperitiv - salata de vinete si oua umplute, pastrav cu sos de vin, sarmalute cu mamaliguta, friptura, tortul miresei si prajiturele.

Maestrul Nelu Ploiesteanu a incantat asistenta cu romante si piese din repertoriul traditional romanesc. Mireasa a fost furata de trei prietene bune - Adela Popescu, Adriana Nicolae si Diana Dumitrescu, aceasta din urma negociind cu mirele inapoierea Ioanei in schimbul unei poezii, pe care Papi a recitat-o de fata cu toata lumea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.