A inceput sa circule in varianta de internet, versiunea necenzurata a videoclipului „Gimme more”, noul single al lui Britney Spears, in care aceasta apare dezbracata, informeaza cotidianul italian La Repubblica, care pune de asemenea la dispozitie vizitatorilor sai online, videoclipul artistei.

In prezent, varianta oficiala "Gimme More" a ocupat prima pozitie in clasamentul Billboard's Hot Digital Songs chart cu 179,000 de download-uri si a urcat de la pozitia 68 la cea cu numarul 3, in cadrul Billboard's Hot 100.

Cea mai recenta aparitie muzicala a artistei a fost cea de la premiile MTV Video Music Awards, prilej cu care a starnit critici acide si parodii nemiloase din partea fanilor, bloggerilor si presei, scrie site-ul muzica.ro.
Insa au fost colegi de breasla, printre care Fergie sau Rihanna, care au declarat ca solista ar trebui sa fie lasata in pace, sa-si revina si sa-si rezolve problemele personale. Kanye West a sustinut ca MTV a exploatat-o pe Britney Spears pentru a castiga o audienta cat mai mare. "Stiau (echipa MTV) ca nu va reusi", declara artistul la acea vreme.

Cu single-ul "Gimme More", o melodie dance, Spears isi proclama intoarcerea pe scena muzicii pop. Singleul va promova noul album artistei, care va fi lansat cel mai probabil pe 13 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.