www.costi.ro

“As vrea sa pot, sa pot uitaaa/ C-ai fost cindva in viata meeaaaa/ As vrea sa-ti spun “nu te iubeeesc”/ Dar nu ma lasa inimaaaa”, se aude din boxe, o data ce accesezi site-ul lui Costi Ionita. Dar asta abia dupa ce-l admiri pe “star” impopotonat cu o palarie de cowboy, in stinga ecranului, si alaturi de Florin Salam, in dreapta sus. De altfel, Ionita le face reclama serioasa pe site confratilor Guta, Minune, Salam, Copilul de Aur, Adi de la Vilcea. Si se autointituleaza “regele manelelor”.

www.mihaitraistariu.com

Cintaretul cu multe octave isi intimpina vizitatorii imbracat in razboinic si cu sabia scoasa, pregatit sa-i ia gitul celui care indrazneste sa-i tulbure trilul.

www.alinaplugaru.com

Vedeta porno promoveaza o firma care ofera locuri de munca in cluburi de lux si isi arata sinii (naturali, dupa cum specifica ea insasi). “Desi lucreaza in industria filmelor pentru adulti, Alina si-a pastrat o parte din inocenta copilariei prin colectia ei impresionanta de jucarii de plus. Dintre toate acestea, favoritul ei este catelusul Charlie”, scrie in biografie.

www.nicolaeguta.ro

“Daca vrei muzica buna/ Pune mina si ne suna!/ Daca vrei sa-ti mearga bine/ Fa afaceri doar cu mine!” ii indeamna starul manelelor pe toti cei care acceseaza spatiul sau virtual, cu referire clara la propria agentie imobiliara. Aici afli cum il poti antama la nunti, botezuri, cumetrii, poti descarca ultimele hituri si poti vinde sau cumpara case si terenuri prin intermediul firmei sale.

www.trupaetnic.ro

Aici gasesti cele mai interesante stiri despre cele trei gratii, informatii in premiera mondiala: una dintre dansatoare si-a pierdut mp3-ul, si-a luat inima in dinti (sic!), dupa care a mincat melci, dar si ca solista a fost cadorisita cu un laptop si ca a baut vin fiert. Cool!