Planuri mari pentru fostul lider al trupei AXXA, Dinu Maxer, atat in amor, cat si in cariera. si-a deschis un centru de infrumusetare, va organiza o preselectie pentru a-si infiinta o trupa de majorete, invata pentru examenele de definitivat si isi pune la punct si detaliile pentru logodna cu iubita lui, Deea.

Inspirat din modelul NBA, acolo unde fete superbe fac galerie echipelor de baschet, Dinu Maxer vrea sa rupa gura targului cu o idee rar intalnita in Romania. Fostul iubit al Nicoletei Luciu isi infiinteaza o trupa de majorete pe care o va promova la competitiile de pe stadioane, dar si la evenimentele muzicale.

Si daca v-ati gandit ca un chip frumos si un trup sexy sunt atuuri suficiente pentru a-l convinge, Dinu Maxer impune conditii ceva mai dure: “Pe langa fizicul atragator, fetele trebuie sa aiba atitudine si sa transmita multa energie. si nu doar miscarile de dans sunt importante, ci si calitatile vocale, pentru ca le voi compune cateva imnuri de incurajare pe care trebuie sa le interpreteze”, a declarat Dinu Maxer pentru Click!.

Si pentru ca ideea s-a conturat deja, solistul a pus la punct si o preselectie, care va avea loc astazi, la ora 18.30, in clubul Preoteasa, din Capitala, unde sunt asteptate fete cu aptitudini artistice, care au peste 18 ani si o inaltime de aproximativ 1,68 metri.

La doua zile dupa aceasta preselectie, Dinu va fi protagonistul unui alt eveniment, de aceasta data lansarea unui centru de ingrijire corporala, pe care il detine impreuna cu doi amici, asociati. Afacerea i-a costat, se pare, in jur de 30.000 de euro.

Si-a amanat logodna ca sa invete

Medic rezident cu specializarea medicina de familie, Dinu Maxer invata din greu pentru a-si sustine examenele de definitivat, obligatorii pentru a-si putea practica meseria cu drepturi depline.

Si pentru ca studiile cer sacrificii, Dinu a fost nevoit sa amane logodna religioasa cu iubita lui Deea (18 ani), cu care formeaza un cuplu de aproape un an. Cei doi sunt impreuna si pe scena, Deea fiind specialista in dansuri orientale, dar si cantareata pe primul album solo al lui Dinu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.