Studioul stirilor sportive s-a transformat intr-un podium pe care „defileaza“ frumusetile autohtone.

Studioul devine o rampa de lansare intr-o relatie cu un barbat puternic, eventual. Chivu a fost „cuplat“ de tabloide cu cel putin trei dintre stiristele cu pricina.

Daiana Anghel a parasit Antena 3 in momentul in care a simtit ca se plafoneaza. „Aveam nevoie de ceva nou care sa-mi trezeasca interesul si am gasit asta la sport.ro. Am trecut de la jurnale de 5-10 minute la jurnalul de 30 de minute si chiar de o ora, in weekend. Mai mult decit atit, aici sint implicata in crearea jurnalului.“

La trei ani a inceput sa studieze baletul. A continuat cu tenis de cimp, volei si inot, pe care le mai practica din cind in cind. Iarna e prima pe pirtie sau la patinoar. „Iarna asta as vrea sa incerc si snowboarding.“ Marturiseste ca nici un sportiv nu i-a declarat admiratia. „De obicei, nu raspund la numere necunoscute si nici nu dau apa la moara celor care suna de pe numar ascuns sau trimit sms-uri nesemnate.“ Se spune ca e posesoarea unui zimbet care fringe inimi. „N-am auzit pina acum de nici o inima frinta din cauza zimbetului meu, dar daca zimbetul meu este considerat placut, e probabil pentru ca am gropite si pentru ca nu zimbesc generic, ci sincer.“ Referitor la presupusa idila cu acelasi Chivu, „nu a fost absolut nimic. Probabil ca a fost criza de subiecte vara asta, altfel nu imi explic“.

I se mai spune „Crima“. Pentru ca arata foarte bine si stirneste admiratie in redactia Antenei 1. Sau „Mary Poppins de la sport“. Dar e doar Crina Abrudan. „Sint obisnuita sa mi se spuna Crima. Nu ma deranjeaza, ma amuza. Mary Poppins m-au 'botezat>> colegii din presa, in urma unui interviu in care am povestit ca, atunci cind eram mica, mergeam foarte des la teatru sa vad piesa 'Mary Poppins>>. Aveam inregistrata pe o caseta muzica din acel spectacol si o ascultam toata ziua acasa, o stiam pe de rost, ba chiar ma credeam Mary Poppins. Luam umbrela mamei si cintam prin casa.“ Crina se pricepe la fotbal, „doar e sportul cel mai promovat si, vorba aceea, la fotbal si politica se pricepe toata lumea“. Si tine cu FC Oradea, „din patriotism local“. Cu Simona Patruleasa (foto) se intelege bine, in ciuda celor aparute in presa. „Chiar nu ne-am certat niciodata. Vorbim la telefon. Ne intilnim mai rar, ce-i drept, pentru ca atunci cind lucrez eu ea e libera si invers.“ In ce priveste presupusa relatie cu Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, tace chitic.

Simona Patruleasa nu stie daca rindurile admiratorilor s-au ingrosat, o data ce s-a gasit cocotata in fruntea topului „FHM“, de anul acesta. Nu-i plac sporturile agresive si are habar de handbal si de volei, pe care le-a si practicat. Desi e la moda, nu-si doreste un iubit fotbalist, pentru ca „viata alaturi de un fotbalist nu este una foarte usoara. Partea materiala nu va putea inlocui niciodata lipsa partenerului, iar ochii care nu se vad de cele mai multe ori se uita“. In ce priveste decolteul, „nu stiu cit de important este pentru altii, dar pentru mine nu are nici o importanta“. In aste conditii, de ce l-a rotunjit cu o pereche de silicoane doar ea stie. I s-a propus sa pozeze nud. N-ar face-o pentru nici o suma de bani. Despre iubitul Sabin Ivanof, numai de bine. „Cind incepi o relatie si aceasta mai si trece testul timpului este clar vorba de o legatura serioasa, e clar iarasi ca membrii cuplului se potrivesc si au multe in comun. La fel de adevarat este insa ca nimic nu este sigur pe lumea asta, sint oameni care s-au despartit si dupa o viata petrecuta impreuna.“ A fost acuzata de accese de furie la serviciu, de fite si invidii. „Stiti cum se spune, cine se scuza mai rau se acuza. Cei care vor sa creada ca am accese de furie si imi invidiez colegele, indiferent de cit de categoric voi infirma, vor crede in continuare zvonurile rautacioase.“


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.