Nu si pentru Mariana Calfa si muzicianul Gheorghe Gheorghiu, care nici nu au simtit cand a trecut timpul. S-au plimbat prin toate statiunile, au gustat din toate mancarurile, s-au intins pe toate plajele si, la urma, bronzati bine, s-au intors in Bucuresti. Dar nu cu mana goala.

Amintirea pe care au luat-o de la mare este una vie - pisicul Bozo. Dupa ce a ratacit pe plaja si a mancat ce a gasit, la mila turistilor, motanul a ajuns acum stapan la castel. "Eram impreuna la un restaurant, cand l-a gasit iubitul meu. L-am indragit de la inceput, mai ales ca mie imi plac mult pisicile (n.r. multe din desenele pictoritei Calfa au ca subiect felinele). L-am botezat Bozo si l-am adus cu noi la Bucuresti. Acum traieste la castel si ne iubim foarte tare", povesteste Mariana. Aceasta nu este singura amintire placuta de pe litoral. Fiecare zi era, pentru cei doi indragostiti, o bucurie.

"Am stat in Saturn, la hotel Cupidon, unde Gigi canta in fiecare seara. Doar noi doi. Bine, ca ne-am intalnit cu foarte multi prieteni pe acolo. in fiecare dimineata ne trezeam pe la 10, ne echipam de baie si ne duceam la piscina hotelului. Apoi la plaja in Venus, apoi la plimbare, la cumparaturi... Serile erau cele mai romantice - stateam pe plaja si cantam, el imi compunea piese... ne prindea rasaritul soarelui. De obicei, eu ma plictisesc repede si nu ma gandeam ca o sa treaca asa repede cele patru saptamani. in viata mea nu am stat atat de mult la mare. Dar poate si gandul ca el urma sa plece in America pentru cateva luni si ca erau ultimele zile impreuna m-au facut sa mi se para cea mai frumoasa vacanta", marturiseste pictorita Mariana Calfa.

Citeste si:

Una dintre cele mai frumoase zile a fost de Sf. Maria, cand si-a sarbatorit numele. Au inceput-o cu o masa la restaurant, doar ei doi. A primit o bratara de aur si o multime de ursuleti de plus. Seara a fost si ea una surpriza - foc de tabara si gratare pe plaja, cu prietenii.

Dupa ce s-au plimbat prin toate statiunile si au gustat mancaruri de la toate buticurile, cei doi artisti au decis - mancarea de la hotelul in care au fost cazati e cea mai buna. "Mie imi place pulpa de pui dezosat la gratar, cu cartofi natur. La hotel o preparau pe gustul meu", sustine Mariana.