Luata peste picior de actorul Daniel Buzdugan, care a apostrofat-o ca toaca banii iubitilor, Gina Pistol a vrut sa lamureasca lucrurile.

Asadar, ea s-a laudat ca intotdeauna s-a intretinut singura si ca suma din care se descurca lunar, si in care sunt incluse atat cheltuielile casei, cat si cele de shopping , dar si de infrumusetare, nu depaseste 1.500 euro.

Ce-i drept, Gina Pistol are un CV demn de o vedeta hollywoodiana, in sensul ca a pornit de la munca de jos. in urma cu cativa ani, ea nu s-a dat in laturi sa accepte un post de vanzatoare, intr-un magazin de tinute sportive, clientii fiind mai degraba fascinati de zambetul ei decat de produsele vestimentare.

Iar in ceea ce priveste lista iubitilor ei, nici unul nu a avut o avere considerabila, semn ca Gina ori nu a vanat milionari in euro ori, pur si simplu, nu a reusit sa se "lipeasca". Abia dupa ce a pozat in Playboy, televiziunile s-au inghesuit cu ofertele.

Prezinta emisiunea 'santier in lucru>>

A debutat la Antena 1, in calitate de "asistenta medicala" a lui Andrei Gheorghe, apoi a urmat colaborarea cu National TV ca, mai nou, sa creasca in grad, devenind prezentatoarea emisiunii "santier in lucru" (Prima TV). si-a deschis si o firma, al carei profil insa nu l-a inteles mai nimeni. Cert este ca, tot timpul a avut o sursa de venit. Nu mare, dar ea sustine ca a reusit mereu sa se incadreze in sumele castigate:

"Cheltuielile mele nu sar de 1.500 de euro lunar. Oricum, cat am atata cheltuiesc. Niciodata nu am cerut bani de la iubiti, in ciuda barfelor", a declarat fostul iepuras Playboy, miercuri seara, in cadrul show-ului de moda "Brandswalk", ce s-a desfasurat la Mall Bucuresti si la care a fost invitata sa prezinte cateva tinute.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.