In filmul “A Beautiful Life”, pentru care Andreea si Stefan au mers in Los Angeles, cantaretul are un rol asemanator cu cel pe care l-a interpretat in serialul “Baieti buni” de la Pro TV.
Astfel de roluri jucate de Banica par a fi pe placul sotiei sale: “Stefan are un rol de 'dur>>, care imi aminteste de rolul lui din 'Baieti buni>> si care i se potriveste manusa”. Andreea ne-a mai povestit ca a mai avut oferte de a juca in filme, si in Romania, si peste hotare, insa nu le-a considerat potrivite la momentul respectiv: “Am avut propuneri si pana acum de pe piata romaneasca, dar le-am analizat cu atentie si am ajuns la concluzia ca nu mi s-ar fi potrivit, iar ca sa fac ceva doar de dragul de a mai trece ceva in CV, nu are rost. Sunt atenta atunci cand aleg o experienta noua, pentru ca mi-am castigat in timp libertatea de a face doar lucruri in care cred cu adevarat. Timpul liber a devenit pretios pentru mine si pentru familia mea, deci pun lucrurile in balanta si fac doar ceea ce merita. De aceea, au fost oferte si din strainatate pe care le-am declinat, dar sunt convinsa ca am luat decizia potrivita la momentul potrivit. Sunt insa un om deschis si nu pot sta pe loc, deci daca cineva ma castiga de partea sa cu o idee isteata, sunt un partener foarte bun si eficient de lucru”.

Prezentatoarea emisiunii “Surprize, surprize” de la TVR 1 ne-a mai spus ca rolul pe care il joaca in filmul hollywoodian nu a produs o schimbare majora in viata ei: “Vad ca sunt foarte des intrebata de acest subiect si nu-mi place sa se faca exagerari in sensul de a trasforma in senzational un fapt de viata pe care il consider un experiment deocamdata in viata mea profesionala. Insist asupra faptului ca nu traiesc cu impresia ca sunt alt om acum, pentru ca am avut aceasta oportunitate, nu mi-a zburat pamantul de sub picioare peste noapte. Sotul meu este actor in adevaratul sens al cuvantului si pentru el are o alta greutate o astfel de experienta, eu nu consider ca sunt deja actrita doar pentru ca voi aparea intr-o scena filmata la Hollywood. Tocmai de aceea incerc sa va ofer amanuntele cerute, dar cu grija de a nu transforma asta in publicitate excesiva si nemotivata in plan real, pentru ca nu s-a intamplat nici o revolutie in cariera mea fiindca am avut sansa sa filmez intr-o productie cinematografica peste ocean”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.