Conform barfei care a ajuns in paginile revistei Star, "micutul" Hrebe a intrat intr-un nou scandal amoros. Elena Basescu, iubita oficiala, ar fi "tradusa" cu Anda Barb, nepoata lui Adrian Nastase, de fapt o veche relatie a lui Andrei. "Anda e foarte indragostita de Andrei", sustine revista "Star", afirmand ca tanara (si ea manechin la Festivalul de Moda de la Iasi) "a suferit enorm cand si-a dat seama ca acesta a considerat-o doar o aventura".

Drept urmare, nepoata lui Nastase s-a bagat pe fir si l-a impins in pacat pe Hrebe junior. "Star" publica niste poze tandre cu Anda si Andrei si asteapta reactii: "E curios de aflat cum va reactiona Elena Basescu cand va afla ca a fost inselata de iubitul ei?".

Nu stim care a fost reactia Elenei Basescu, dar am reusit sa-i smulgem o declaratie Andei Barb. Tanara de 20 de ani, cu un unchi fost prim-ministru, a negat toate barfele si a vorbit, in exclusivitate, despre relatia ei cu Andrei, dar si cu Elena.

"Eu cu Andrei ma cunosc de foarte multi ani. Pot spune ca mi-e ca un frate mai mare, cu care ies des impreuna cu cercul nostru de prieteni. De cand e cu Andrei, am iesit si impreuna cu Elena, in cluburi sau in discoteca. Suntem amice pentru ca ea e prietena prietenului meu din copilarie si ma intriga ca s-a scris ca eu m-as fi certat cu Elena la Festivalul de Moda de la Iasi. N-am schimbat nici o vorba si nu am avut niciodata vreun diferend. Pozele publicate de "Star" sunt taiate. Sunt poze de grup, facute la Mamaia de 1 Mai, cand am fost toata gasca la distractie. Eu am alta relatie".