Ieri, pe la prinz, Simona Gherghe de la „Observator“ a anuntat o chestie care m-a cutremurat: „In citeva ore, uraganul Felix va lovi cu o forta devastatoare“.

Nici nu vreau sa ma gindesc cum s-au simtit, auzind vestea cu pricina, angajatii Antenelor, daca mie, care ma aflam in siguranta, in fata televizorului, mi-a inghetat singele in vene. Cit despre Simona Gherghe, ma mir ca n-a cazut prada lesinului, sub pupitrul ala de prezentare, cind a vazut pe prompter ce urmeaza sa se intimple. Saracii oameni! Ce groaza or fi trait cind, cu ochii rosii, iesiti din orbite si timplele umflate, cu hainele sifonate si camasa scoasa din pantaloni, ciufulit si cu un rinjet diabolic intins pe toata fata, uraganul Dan Voiculescu a navalit peste ei, in studio, devastind totul, de la aparatura la contractele de munca. Tot ce sper e ca a dat buzna intr-o emisiune mai de divertisment, asa. Ca, de exemplu, la „Din dragoste“, ca sa dea de pamint cu toti betivii aia penibili care, sub aripa protectoare a lui Mircea Radu, cer iertare nevestelor lor semianalfabete pentru ca le-au rupt oasele si fata. Bine, la fel de interesant ar fi fost si daca se nimerea sa intre peste Ion Cristoiu, la Antena 3. Ar fi avut si inventatorul gainii nascatoare de pui vii prilejul sa faca primul interviu din istoria jurnalismului cu un uragan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.