Una dintre cele mai indragite vedete, Monica Birladeanu a marturisit recent, pentru revista "The One" din luna septembrie, ca nu se marita inca.Si asta deoarece cariera de actrita, mai ales de cand vrea sa se afirme la Hollywood, ii ocupa foarte mult timp.

"Simt doar ca mai sunt inca lucruri de facut inainte sa spunem 'Da!>> in fata lumii si, in plus, nu e pe lista noastra de urgente", marturiseste Monica atunci cand este intrebata daca ii este teama de casatorie. Se pare insa ca si fara actul cu pricina, relatia dintre vedeta si boss-ul de la B1 TV, Bobby Paunescu, e implinita.

Aproape fiecare propozitie rostita de Monica contine cuvantul "noi": "imi place sa ma plimb cu Bobby si cu James, catelusul nostru, pe plaja, sau sa calatorim. Avem in plan sa bifam cateva destinatii mai neobisnuite in America de Sud sau in Africa".

Vrea sa joace si in filme romanesti

Monica a marturisit, de asemenea, pentru "The One" ca are in plan doua productii noi la Hollywood. Iar acest lucru confirma faptul ca actrita e atat de ocupata, incat prioritara e deocamdata cariera. Chiar daca isi construieste o cariera solida peste hotare, Monica nu ocoleste nici productiile romanesti. Ea e amatoare de roluri si in filme care se produc in Romania, chiar daca acestea nu sunt la fel de bine platite.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.