Sexy-impresara s-a decis sa isi tatueze, in jurul incheieturii mainii, numele barbatului pentru care face naveta Bucuresti - Koln.

Ana Maria Prodan a avut, vreme buna, un fix in privinta modelului de tatuaj: broastele, semn de intelepciune si prosperitate, in cultura chineza. Asadar, pe burtica nonconformistei vedete stau la loc de cinste patru oracaitoare, iar pe spate mai are una, executata zilele trecute, in Germania. Cum mai este loc destul pe corp, si pentru alte desene, Ana Maria s-a grabit sa adauge colectiei de tatuaje, unul cu valoare sentimentala: "Pentru a-i dovedi fotbalistului Laurentiu Reghecampf cat il iubesc, mi-am tatuat pe mana o bratara cu numele lui, desen pentru care am platit, in Germania, 150 de euro", povesteste ea, pentru Click!

Dar, nici Laurentiu nu se va lasa mai prejos, intorcandu-i gestul, in aceeasi maniera: "isi va tatua si el numele meu pe antebrat, dar abia cand va intra in vacanta", mai adauga incantata sexy impresarul Ana Maria.

Ieri seara ea a revenit din Germania, prilej de a afla chiar direct de la sursa faptul ca si-a recastigat statutul de femeie libera: "Procesul de divort s-a incheiat rapid, asa ca eu si Tibi suntem, oficial, liberi!

Custodia copiilor este comuna, asa ca fetele noastre pot sta unde doresc si cat doresc cu fiecare parinte". Pana una-alta, pustoaicele locuiesc cu mama lor, in vila acesteia din Snagov, ajutata fiind de o menajera, o dadaca, si de un administrator: "Reghecampf mi l-a trimis la vila pe prietenul sau cel mai bun, un tip de 21 de ani, Dragos pe numele lui. Ma ajuta foarte mult, plimba fetele, uneori este si soferul meu, el gestioneaza treburile casei".

Ca dovada ca tanarul este un angajat credincios, acesta a fost surprins de fotograful ziarului Click! astepand-o cumintel, ieri, in parcarea aeroportului, Baneasa, pentru a o conduce acasa.