Nici nu s-a refacut bine dupa prima sarcina, ca Sanda Ladosi are deja in proiectie un nou copil.
Cantareata se afla la munte impreuna cu sotul sau, afaceristul Stefan Tache, dar si cu Bogdan, fiul lor nascut pe 14 februarie anul acesta. Si-ar dori tare mult o fetita, dar la fel de bine venit ar fi si un baietel. „Sunt foarte fericita de cand sunt mamica, dar m-as simti cu adevarat implinita daca as avea o pereche, o fetita si un baietel. Pana la urma, cum va vrea Dumnezeu“, ne-a spus cantareata.

Pe 8 iulie, Sanda si-a botezat copilul si a profitat de aceasta ocazie pentru a face si cununia religioasa cu Stefan, de care o lega o iubire de peste 14 ani. Cantareata spunea atunci ca a facut acest pas mai mult pentru copil, el fiind tot ceea ce conteaza cu adevarat in viata ei. A renuntat si la muzica pentru a se dedica in totalitate lui Bogdan si nici nu se gandeste sa revina prea curand pe scena, pana cand baietelul nu va creste suficient de mare incat sa nu-i simta lipsa prea tare. Daca la botezul fiului ei Sanda i-a promis preotului ca in maximum trei ani va aduce pe lume si o fetita, cantareata s-a razgandit si a spus ca se gandeste sa fie din nou mama mult mai curand. „Totul depinde de soarta. Eu sunt pregatita sa raman insarcinata oricand. Sunt cu sotul meu intr-o vacanta de relaxare la munte si ne dorim foarte tare sa devenim din nou parinti. Chiar daca Bogdan e inca micut si sunt constienta ca-mi va fi foarte greu sa am grija de doi copii de varste apropiate, sunt pregatita sa-mi asum acest risc. Eventual imi voi lua si o bona sa ma ajute. Imi doresc o fetita mai mult ca orice“, a spus Sanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.