In general extrem de discreta in privinta vietii sale private, actrita americana Jodie Foster a acceptat totusi sa vorbeasca despre copiii ei intr-un interviu pentru magazinul "More".

Vedeta, una dintre cele mai titrate din cinematografia de peste Ocean, este mama lui Charlie, in varsta de 9 ani, si a lui Kit, de 6 ani. Cu acelasi prilej, Jodie impartaseste din impresiile ei referitoare la chirurgia plastica. Foster spune ca fiul mai mare a ajuns deja sa prefere compania prietenilor in detrimentul petrecerii unei seri tihnite in mijlocul familiei. Ceea ce nu inseamna o instrainare. Dimpotriva, afirma actrita, baietii raman extrem de apropiati si de atasati ei. "imi place sa discut despre pasiunile noastre, despre preocuparile noastre. imi place sa-i tratez ca pe niste oameni care au propriile lor secrete", spune Foster, subliniind ca isi respecta copiii, nu incearca sa patrunda niciodata in sufletul lor mai mult decat ii permit chiar ei. Pentru ca, explica Jodie, "stiu ca, intr-o zi, se vor destainui".

"Sunt zile in care, diminetile, dau de mancare la pesti, adun excrementele lasate pe parchet, duc pisica la veterinar si curat costumul de karate... Dupa care el se trezeste si ma intreaba ce avem la micul dejun. Nu este la curent cu ce facusem intre timp. De ce ar fi, de fapt?" Nu caut, spune Foster, nici recompense, nici felicitari pentru aceste gesturi, "dar sunt convinsa ca baietii mei vor deveni niste persoane minunate". in privinta operatiilor estetice, vedeta sustine ca nu sunt pentru ea. "Altii pot face ce vor, eu nu", afirma Foster, in opinia careia "chirurgia plastica este o modalitate de a atrage atentia asupra complexelor noastre".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.