La 31 august, Valentina Pelinel isi face debutul pe marile ecrane in filmul "Dupa EA", regizat de Cristina Ionescu. Conform scenariului, celebrul topmodel devine obsesia unui barbat, care face o pasiune mistuitoare pentru seducatoarea blonda.

Dupa o cariera de 10 ani in domeniul modelingului, frumoasa sotie a deputatului Cristian Boureanu va putea fi vazuta in primul ei rol intr-un film de lung metraj. Debutul ei in cinematografie se va produce la 31 august, cand va avea loc premiera peliculei "Dupa EA", unde Valentina intruchipeaza unul dintre personajele principale. Din distributie mai fac parte actorii Victor Rebengiuc, Anca Florea, Mimi Branescu, dar si sotii Dana Nalbaru si Dragos Bucur. "Rolul meu este acela de femeie-obsesie, o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebuna si despre care nu poti spune daca exista in realitate sau doar in imaginatia sa", spune Valentina.

De la modeling la cinematografie

Produs de Temple Film si Media Pro Pictures, filmul regizat de Cristina Ionescu are in prim-plan povestea lui stefan Robescu, un barbat de succes, cu o cariera promitatoare si o viata de familie fericita. Un incident aparent banal ii schimba insa cu totul viata si il arunca intr-o obsesie din care nu se mai poate salva.

Prins in trafic, pe drumul pe care il parcurge zilnic, spre casa, de la agentia de publicitate la care lucreaza, stefan zareste intamplator, intr-o cabina telefonica, o tanara necunoscuta, intruchipata de frumoasa Valentina, fata de care simte brusc o atractie bizara. Acea simpla "intersectare" va bulversa echilibrul firesc al lucrurilor si al vietii lui. stefan incepe sa isi neglijeze munca, pierde cu totul contactul cu realitatea si ajunge sa "locuiasca" in propria masina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.