Se bucura oare, Lindsay Lohan, de anumite privilegii pe perioada curelor ei de dezintoxicare? Este pentru a treia oara in decurs de un an, cand tanara vedeta se interneaza intr-o astfel de clinica, iar rezultate pozitive nu se vad practic.

Cert, ceva nu e in regula. in orice caz este ceea se poate intelege de la un fost angajat al centrului de ingrijire. Potrivit acestuia, actrita americana nu participa deloc la sedintele de terapie colectiva, obligatorii pentru toti rezidentii. Lindsay, spune acelasi martor, sub acoperirea anonimatului, ar fi obtinut chiar si o sala privata pentru intrevederile si discutiile cu medicii. Ceea ce contravine regulamentului. Mai ales la Cirque Lodge, din statul Utah, unde diva incearca sa revina la normal, la mai putin de o luna de la externarea dintr-o institutie similara si dupa ce doua saptamani a purtat, la picior, un dispozitiv special menit sa o atentioneze cand comportamentul ei depasea limitele admise. Din punctul de vedere al consumului de alcool sau de droguri.

De aceasta data, internarea va fi de mai mare durata - potrivit unor surse neconfirmate, ar fi vorba de trei luni. Exista voci din interiorul centrului de dezintoxicare, potrivit carora Lindsay este, dipotriva, un pacient model si foarte disciplinat, determinat sa scape odata si pentru totdeauna de "slabiciunile ei". intre timp, tatal vedetei, Michael Lohan a decis sa faca putina ordine in viata faimosului sau copil. Printre altele, el intentioneaza sa-o dea in judecata pe fosta garda de corp a actritei, care a afirmat ca toate problemele cu care se confrunta frumoasa Lindsay se datoreaza parintilor. Tony Almeida, care a stat alaturi de tanara timp de trei ani, i-a acuzat pe Dina si Michael, de neglijenta in educatia copiilor, de atitudine agresiva. Potrivit lui Tony, cei doi si-au obligat talentata fiica sa munceasca pentru a-si putea plati ei facturile.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.