Vedetele si oamenii de afaceri din Romania “voteaza” in vara asta Riviera Franceza.

Vedete si oameni de afaceri din Romania se amesteca, de cativa ani, cu super-starurile internationale, cu miliardarii rusi si cei de peste Ocean in paradisul playboy-ilor de pe Riviera Franceza, Saint Tropez. Un satuc aparent modest si boem, in care miliardarii „umbla in slapi” si pantaloni scurti si isi lasa ghicita categoria sociala doar prin simboluri discrete.

“Lumea buna” prefera motoreta, iar cele mai multe masini, model mini, sunt rar „imprastiate” de cate un Rolls sau un Ferrari. Altii vad in Saint Tropez doar obisnuitul loc snob in care mergi sa fii vazut, sa-ti etalezi rochiile si gentile „de autor” sau sa te faci remarcat consumand sampanie intre 1000 si 8000 de euro sticla. Oricum ar fi, anul acesta se poarta Saint Tropez!... In micul sat de pe Coasta de Azur nu se vorbeste inca de romani, asa cum se vorbeste de belgieni sau de rusi.

Nu suntem nici cei mai multi, nici cei mai cheltuitori, nici proprietarii de vase de lux sau case extravagante. Nu romanii dau tonul petrecerilor si nu sunt ei cei care apar in ziarele mondene, insa comunitatea este, de la an la an, tot mai mare si, spun cei care-si petrec vacantele acolo, tot mai respectata.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.