Fosta "Bond Girl" se declara dezgustata de intentia actorului, considerand-o doar o actiune facuta "in ciuda".

"Este aberant. Nu il intereseaza neaparat sa-i vada pe copii, ci il deranjeaza ca judecatorul nu accepta vizitele fara mine de fata. Totul a pornit de la ultima vizita, cand nu a putut sa le vada pe fete, deoarece le-am dus la mama mea, care este foarte bolnava si face chimioterapie. I-am explicat atunci motivele mele, dar el are impresia ca cineva, cand se imbolnaveste, o face dupa un program prestabilit....", a declarat actrita pentru New York Post.

Denise Richards a divortat in noiembrie 2006 de actorul Charlie Sheen, dupa o casnicie de trei ani destul de furtunoasa. Cele doua fete, Sam, in varsta de de trei ani, respectiv Lola, de doi ani au ramas in custodia mamei, tatalui permitandu-i-se sa le viziteze doar cu supravegherea acesteia.

Citeste si:

Cu toate acestea, in ciuda divergentelor pe care fostul cuplu inca le mai are, gurile rele ne dezvaluie ca Denise ar mai vrea un copil si chiar l-a rugat pe Charlie sa fie tatal, lucru negat cu vehementa de amandoi, insa.

Se pare ca Denise chiar a incercat sa si-o apropie pe Brooke Muller, actuala logodnica a lui Charlie, insa prietenii lui Sheen sustin ca nu este decat un motiv prin care vrea sa-si faca publicitate. Richards neaga acuzatiile sustinand ca i-a trimis flori lui Muller si a invitat-o in oras pentru ca dorea sa o cunoasca, nu pentru a beneficia de expunere.