Charlie Sheen este hotarat sa-i intenteze proces fostei sale sotii, Denise Richards, pentru a putea schimba regulile in privinta custodiei copiilor.

Fosta "Bond Girl" se declara dezgustata de intentia actorului, considerand-o doar o actiune facuta "in ciuda".

"Este aberant. Nu il intereseaza neaparat sa-i vada pe copii, ci il deranjeaza ca judecatorul nu accepta vizitele fara mine de fata. Totul a pornit de la ultima vizita, cand nu a putut sa le vada pe fete, deoarece le-am dus la mama mea, care este foarte bolnava si face chimioterapie. I-am explicat atunci motivele mele, dar el are impresia ca cineva, cand se imbolnaveste, o face dupa un program prestabilit....", a declarat actrita pentru New York Post.

Denise Richards a divortat in noiembrie 2006 de actorul Charlie Sheen, dupa o casnicie de trei ani destul de furtunoasa. Cele doua fete, Sam, in varsta de de trei ani, respectiv Lola, de doi ani au ramas in custodia mamei, tatalui permitandu-i-se sa le viziteze doar cu supravegherea acesteia.

Cu toate acestea, in ciuda divergentelor pe care fostul cuplu inca le mai are, gurile rele ne dezvaluie ca Denise ar mai vrea un copil si chiar l-a rugat pe Charlie sa fie tatal, lucru negat cu vehementa de amandoi, insa.

Se pare ca Denise chiar a incercat sa si-o apropie pe Brooke Muller, actuala logodnica a lui Charlie, insa prietenii lui Sheen sustin ca nu este decat un motiv prin care vrea sa-si faca publicitate. Richards neaga acuzatiile sustinand ca i-a trimis flori lui Muller si a invitat-o in oras pentru ca dorea sa o cunoasca, nu pentru a beneficia de expunere.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.