Starul intampina din nou probleme in ceea ce priveste adoptia lui David Banda din Malawi.

Scandalul in jurul mult mediatizatei adoptii este departe de a se fi stins. in octombrie 2006, Madonnei i-a fost aprobata cererea de custodie temporara, pe o perioada de 18 luni, a unui copil orfan de mama, progresul acestuia in casa vedetei fiind monitorizat de Penstone Kilembe, asistent social. Acesta a declarat curand presei internationale ca guvernul malawian a oprit vizitele, intreaga adoptie fiind astfel in pericol. "Tot procesul poate fi oprit si David ar putea fi trimis inapoi in satul sau", a declarat el pentru Reuters.

Interdictia de calatorie a lui Kilembe a intervenit, conform purtatorului de cuvant al Ministerului Femeii si Dezvoltarii Copilului, Kate Kainja, in urma obtinerii unui bilet de calatorie pe banii Madonnei, fara aprobare guvernamentala si a personalizarii intregii afaceri de catre agentul social.

Conform presei internationale, stoparea procesului de adoptie se datoreaza eliberarii catre public a unui set de fotografii cu vedeta nud si in ipostaze mult prea indecente de catre fostul iubit de la inceputul anilor '90. Madonna a incercat sa cumpere ea aceste instantanee compromitatoare, iar ofiterul de presa al acesteia a declarat ca nu acea femeie incearca sa adopte un copil pentru a-i imbunatati conditia. La acestea se adauga si mult mai recentele ispravi ale neconformistei cantarete, care a fost fotografiata iesind de la o petrecere destul de "afumata".

Lasand, insa, la o parte presiunea mediatica din jurul acestui caz, judecatorii neaga ca ar opri definitiv procesul de adoptie, el doar stagnand o perioada.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.