Printre cei mai rivniti fii de miliardari, in ultima vreme s-a remarcat si Costelus Casuneanu, fiul lui Costel Casuneanu, unul dintre cei mai bogati oameni din Romnia si bun prieten cu Traian Basescu.
Miliardarul apare in top 300, fiind cel mai bogat om din judetul Bacau. Are afaceri de transport, o fabrica de parchet, o firma de reparatii si constructii de drumuri si se ocupa si cu repararea de drumuri in judetul sau. Pina in momentul de fata, juniorul Casuneanu a avut o relatie cu Elena Basescu, iar acum e in mare tandreturi cu Maria Marinescu si au fost surprinsi pe litoral purtindu-se ca doi indragostiti. Ce putea sa faca proaspat divortata din showbizul romanesc, decit sa se cupleze cu un barbat cu multi bani. Daca tot l-a pierdut pe Ion Ion Tiriac, de ce sa nu aiba alaturi de ea unul si mai plin de bani?! Cu toate ca exista o poveste de iubire frumoasa intre ei, Costelus va trebui sa tina cont si de parerea parintilor, care nu o plac deloc pe Maria si o considera o fata usoara. De altfel, si Ion Tiriac i-a reprosat fiului sau ca umbla cu "pipite" ca Ileana Lazariuc si el nu-si doreste o asemenea nora. Costelus Casuneanu are 25 de ani, a terminat Dreptul prin strainatate si acum este student la a doua facultate, ASE, la management. Are o colectie impresionanta de masini de lux, vreo sase la numar, care au costat o avere impresionanta, pe care si le etaleaza prin Bucuresti, dar si prin alte orase. Ii place sa-si rasfete iubitele cu cine romantice costisitoare si sa se dea mare cu succesul lui la doamne. Are simtul afacerilor in singe si alaturi de tatal sau conduce cu succes citeva din firmele familiei.

Traian Basescu l-ar fi dorit ca ginere


Pina in momentul de fata, nimeni nu a remarcat reusitele lui financiare, ci doar idilele cu femeile celebre din Romania. Chiar si Traian Basescu si l-ar fi dorit drept ginere pe Costelus, insa fiica sa a fost de alta parere si l-a ales pe Andrei Hrebenciuc. Daca a vazut ca nu-l place, Costelus s-a reorientat si s-a amorezat de o alta fata celebra. O revista de paparazzi i-au surprins, zilele trecute, pe Maria Marinescu si Casuneanu Junior in fata Hotelului Rex din Mamaia, purtindu-se ca doi indragostiti. Acesti baieti de bani gata, cum sint Alexandru Erbasu, "Poponet", Claudiu Patrascu nu fac decit sa schimbe femeile precum sosetele, iar acestea sa se simta onorate ca ei le acorda atentie. Cind, de fapt, nu fac decit sa le trateze ca pe niste usuratice. Se simt probabil mai barbati, cind se lauda ca si aceasta domnisoara a trecut prin patul lor. Este clar ca aceea care va pune mina pe averea lui Casuneanu va fi o femeie fericita si bogata. Dar sa nu i se ceara, ca si in cazul lui Ion Ion Tiriac si Mariei Marinescu un contract prenuptial ca astfel nu cistiga nimic, ci este doar partenera din dormitor a sotului sau. Despre aventurile juniorului Casuneau cu siguranta vom mai auzi, iar faptul ca isi va etala cuceririle, dar si autoturismele de lux nu va mai mira pe nimeni, ci dimpotriva. E important de stiut ce ar fi facut acesti adolescenti daca in viata lor nu ar fi existat un parinte cu multi bani. Il putem cataloga pe Casuneanu, fara a fi acuzati de vreo ipocrizie, ca un Don Juan de pe plaiurile mioritice.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.