Foarte talentata la grafica, Andreea vrea cu orice pret sa lucreze pentru casa de moda a lui Catalin Botezatu. Dispus sa ii acorde o sansa, Bote o asteapta la Bucuresti, pentru o perioada de proba.

Alina Andreea Baleanu, o tanara de 18 ani din comuna Breznita Motru, judetul Mehedinti, are un talent deosebit pentru desen, insa cele circa 400 de lucrari pe care le pastreaza cu sfintenie nu au fost vazute si analizate de nici un specialist. Doar invatatoarea Georgeta Chircu, de la Grupul scolar "Matei Basarab", unde liceeanca a absolvit acum cu media generala 9.85, a hotarat ca in cartile de basme publicate in liceu sa apara desenele fostei eleve. Alina povesteste ca aceasta "chemare" i-a venit in ultimii doi ani de liceu.

"Eu nu o pun la munca, la sapat, la vaci sau la gradina, ci doar gateste. Are mana fina si degetele lungi si nu vrem sa o fortam ca sunt sigura ca nici nu poate. Ea e innebunita dupa desen. Cand ii vine ceva in minte, se baga in camera ei si deseneaza. Chiar daca o strig, ea tot nu aude, fiindca se concentreaza. si la scoala desena in timpul orelor, cand ii venea ei. De multe ori nu-i ajungeau un bloc de desen si o cutie de carioci pe zi si plangea daca nu-i cumparam altele", ne-a povestit mama "creatoarei", Cornelia Baleanu.

Alina ne-a spus ca ii place foarte mult sa creioneze peisaje, oameni si ca visul ei este de a lucra pentru creatorul de moda Catalin Botezatu. "Nu pot sa va explic in cuvinte, pur si simplu am simtit o chemare si tot ce imi vine in minte astern pe hartie. Vreau sa stabilesc cumva o intalnire cu domnul Catalin Botezatu, sa ii arat desenele mele si sa-mi spuna parerea. As vrea sa ma indrume sa devin designer si sa lucrez pentru dumnealui" a declarat Alina Baleanu.

Bote ii acorda sansa vietii

La aflarea vestii ca tanara desenatoare isi doreste cu atata ardoare sa-i devina ucenica, designerul Catalin Botezatu este dispus sa-i acorde o sansa: "O astept la Bucuresti, la atelierele mele, si, dupa o perioada de proba, sunt sanse mari sa o angajez ca designer".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.