"Micul Mozart", cum este alintat Marius Moga, s-a lasat batut de cateva fete. Dar numai de dragul artei. Pentru asta a dat si bani - peste 10.000 de euro.
Trupa Morandi, din care fac parte Marius Moga si Andrei Ropcea (Randi- pe numele lui de scena), a filmat un nou videoclip. Scenariul clipului piesei "Afrika" e unul de tipul science- fiction: imbracati in costume de cosmonauti, Moga si Randi aterizeaza in mijlocul unei planete. Aici ei sunt pusi pe fuga de 12 bastinase inarmate cu sulite.

Mai iute de picior, Randi scapa de ele, insa Moga este capturat si batut. Filmarile au avut loc intr-o zona industriala din Turnu Magurele si au durat 26 de ore fara pauza. Dupa ce s-a tavalit atat de mult pe jos, cand a ajuns acasa, Moga a avut o surpriza neplacuta: "Am facut vreo sapte dusuri si tot nu am scapat de pamantul ala rosu de pe mine". Pentru aceasta "distractie" s-au cheltuit peste 10.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.