Pentru prima femeie impresar din Romnia, Ana Maria Prodan, dragostea e la ea acasa si ii prieste.

Vedeta se afla in proces de divort cu fostul ei sot, Tibi iar actiunea a inceput-o acum o luna, in America. Are doua fetite, Sara si Rebeca si a fost casatorita timp de opt ani cu un fost baschetbalist. Intre timp, cea care prezinta emisiunea matinala, de la "Romantica Tv", este indragostita de Laurentiu Reghecampf, ce activeaza la echipa Allemania Aachen, Liga a ll-a din Germania. Povestea lor de iubire nu a inceput acum, ci in urma cu zece ani, atunci cind s-au cunoscut, pe vremea cind el era jucator la Steaua. S-au placut si atunci foarte tare, exista o atractie speciala intre ei, insa fiecare si-a vazut de viata lui. Ea s-a maritat cu un alt barbat, iar el a fost insurat timp de noua ani cu o alta femeie. Acum, este singur, a divortat si este la dispozitia Anei. Prieteni din anturajul sportivului sustin ca cei doi vorbesc minute in sir la telefon si ca Laurentiu este foarte amorezat de Ana Maria, iar aceasta este femeia potrivita pentru el si il face fericit. La rindul ei, vedeta se comporta ca o liceana de 18 ani, roseste cind acesta o suna si radiaza toata de fericire cind vorbeste despre el. Se pare ca dragostea ii prieste si a facut-o sa se simta implinita ca femeie.

Prietenii se asteapta la o nunta

Nu ar fi exclus dupa cum sustin de data asta amicii ei, sa jucam la nunta. De altfel, Ana Maria a dat de inteles apropiatilor ca n-ar fi imposibil ca acest lucru sa se intimple. Nu stim daca anul acesta cei doi si-ar putea pune pirostriile, ar fi prea din scurt si n-ar avea vreme sa pregateasca asa cum trebuie nunta si nici sa gaseasca un restaurant adecvat. Dupa cum se stie, un asemnea local trebuie antamat cu multe luni inainte. Sintem siguri ca domnisoare de onoare vor fi cele doua fiice ale impresarei pe care le adora. In weekenduri Ana pleaca in Germania sa-si vada alesul inimii, iar acolo, probabil ca se rasfata unul pe altul. Am intrebat-o pe indragostita cum se simte si ne-a raspuns ca traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ei. "Ce traiesc acum este foarte frumos si unic. Nu spun mai multe, pentru ca nu pot exprima in cuvinte anumite sentimente". Exista zile in care cei doi amorezi isi dau tot felul de SMS-uri incendiare de dragoste, cel putin asa se zvoneste prin tirg. L-am sunat si pe Laurentiu ieri si l-am intrebat cum o vede pe iubita si daca este la fel de amorezat. Ne-a intrebat: "Ea ce v-a raspuns?". Dupa ce i-am reprodus cuvintele ei, ne-a marturisit emotionat ca e la fel de indragostit. "Nu de un an ne cunoastem, asa cum s-a scris in presa, ci de mai multa vreme, de acum zece ani, insa a fost doar o amicitie. Nu puteam sa-i ofer Anei o relatie cu adevarat serioasa, tinind cont de faptul ca eram insurat in acea perioada. Acum, sint liber, divortat, iar Ana are parte de toata atentia si dragostea mea". Este cert ca cei doi platesc foarte mult pe telefoane si nu ar fi lipsit de interes sa vedem la cit se ridica factura.

Nu-si mai ascund povestea de iubire

Pentru a fi impreuna si-au asumat responsabilitatea, au renuntat la relatiile oficiale din viata lor si vorbesc deschis despre ce simt unul pentru altul. Foarte putine vedete autohtone fac acest lucru, preferind sa spuna, "nu comentez", "e viata noastra". Insa, atit Ana Maria cit si Laurentiu au maturitatea si intelepciunea sa marturiseasca cinstit ca se iubesc. Sintem curiosi daca Ana ar putea fi si impresarul iubitului sau si daca acesta va fi mai avantajat, sau prefera sa-si traiasca povestea de iubire fara sa amestece businessul. Pina una alta, asteptam sa-i vedem impreuna la un eveniment monden.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.