Planturoasa Raluca Badulescu s-a afisat, sambata, cu noul sau iubit, un barbat cu cativa ani mai mic decat ea, la Fashion TV Summer Festival de la Mamaia.

Dupa divortul de manechinul Vali Punga, Ralucai se pare ii merge din ce in ce mai bine in viata amoroasa.

Dupa o aventura cu un arab mult mai tanar, pe nume Massimo, relatie care a durat cat o ploaie scurta de vara, ea si-a gasit un nou iubit.

Fiica fostului senator PSD Laurian Badulescu a aparut, sambata seara, la prezentarea colectiei lui Catalin Botezatu de la Fashion TV Summer Festival (gazduit de hotelul Rex) la bratul altui barbat.

Nu intentioneaza sa se mai marite

Raluca parea mai infloritoare ca niciodata si l-a prezentat tuturor cunostintelor ca fiind noul sau iubit. Tanarul, Adrian pe numele sau, i-a readus nonconformistei vedete zambetul pe buze, stiut fiind faptul ca divortul de Vali a marcat-o foarte tare.

"Cu fostul sot am ramas in relatii amicale. Dupa divort ne intelegem mult mai bine, de dragul baietelului nostru", ne-a marturisit Raluca Badulescu.

Ca si Oana Roman, Raluca nu a facut niciodata un secret din faptul ca-i plac barbatii a caror varsta nu depaseste cu mult 20 de ani. Pentru aceste "achizitii fresh" ambele au investit bani grei pentru a-si schimba look-ul.

Dupa mariajul esuat, Raluca Badulescu nu mai are ganduri de maritis, preferand sa-si traiasca intens povestea de dragoste cu noua cucerire, tanarul Adrian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.