Dupa divortul de manechinul Vali Punga, Ralucai se pare ii merge din ce in ce mai bine in viata amoroasa.

Dupa o aventura cu un arab mult mai tanar, pe nume Massimo, relatie care a durat cat o ploaie scurta de vara, ea si-a gasit un nou iubit.

Fiica fostului senator PSD Laurian Badulescu a aparut, sambata seara, la prezentarea colectiei lui Catalin Botezatu de la Fashion TV Summer Festival (gazduit de hotelul Rex) la bratul altui barbat.

Nu intentioneaza sa se mai marite

Citeste si:

Raluca parea mai infloritoare ca niciodata si l-a prezentat tuturor cunostintelor ca fiind noul sau iubit. Tanarul, Adrian pe numele sau, i-a readus nonconformistei vedete zambetul pe buze, stiut fiind faptul ca divortul de Vali a marcat-o foarte tare.

"Cu fostul sot am ramas in relatii amicale. Dupa divort ne intelegem mult mai bine, de dragul baietelului nostru", ne-a marturisit Raluca Badulescu.

Ca si Oana Roman, Raluca nu a facut niciodata un secret din faptul ca-i plac barbatii a caror varsta nu depaseste cu mult 20 de ani. Pentru aceste "achizitii fresh" ambele au investit bani grei pentru a-si schimba look-ul.

Dupa mariajul esuat, Raluca Badulescu nu mai are ganduri de maritis, preferand sa-si traiasca intens povestea de dragoste cu noua cucerire, tanarul Adrian.