Se pare ca Madalina Manole nu poate avea deloc copii. Vedeta incearca de ceva vreme, fara succes, sa ramina insarcinata.
Logodnica eterna a muzicii romanesti ne tot ameninta ca se va marita cu actualul ei iubit, Mircea, fost clapar la Talisman, actualmente sunetist la PRO TV, dar nu se intimpla nimic. Pina acum cei doi au incercat sa arate ca doi indragostiti care nu pot trai unul fara altul. De ce nu s-a intimplat acest lucru? Simplu, Madalina e prea egoista ca sa-si asume responsabilitatea unei relatii oficiale. A incercat sa ramina gravida si a mintit, la un moment dat, ca ar fi. A mers la Clinica Sabyc, folosind tot felul de tratamente si chiar fertilizare in vitro, insa tot degeaba. Doctorita ei, Silvia Minicer, a dat-o de gol si a afirmat ca vedeta nu este insarcinata. Si-a schimbat clinica, si a mai spus unora si altora ca va avea un copil, dar nu au fost decit pure inventii. Sa nu uitam ca si pe vremea cind traia Serban Georgescu s-a discutat despre faptul ca vedeta nu putea ramine insarcinata. Ar fi bine, daca a vazut ca nu are nicio sansa, sa infieze un baietel sau o fetita, nu de alta, dar ajunge la 60 de ani si ar fi ciudat sa o vezi cu un copil mic in brate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.