Gina Pistol, blonda devenita cunoscuta mai ales dupa ce a pozat de nenumarate ori in revista Playboy, are o parere foarte buna despre propria-i persoana. Asa se pare, de vreme ce a declarat cu gurita ei ca e cea mai tare blonda din showbiz-ul autohton. "Sunt cea mai tare blonda din lumea mondena", a declarat ea, fara lipsa de modestie. Unei asemenea pareri nu-i putea lipsi si remarca unei alte blonde sexy. Simona Sensual, cantareata de ocazie ce-si ofera serviciile in paginile de meteo ale unui cotidian central, nu a stat mult pe ganduri cand si-a exprimat opinia in ceea ce priveste declaratia Ginei.

Simona Sensual s-a simtit lezata

Simona crede ca o femeie frumoasa nu se cade sa se laude singura, mai cu seama ca nu are nevoie de complimente gratuite, Simona avand o parere buna despre Gina Pistol. "E o fata frumoasa, are trasaturi fizice deosebite, dar nu cred ca e cazul sa se laude singura si sa aiba o parere atat de buna despre ea. Mai bine i-ar lasa pe altii sa-i descopere calitatile", a marturisit blonda, vadit deranjata de declaratia Ginei Pistol.

Cantareata de ocazie Simona Sensual, vadit deranjata de declaratia Ginei Pistol, crede ca blonda, chiar daca are trasaturi fizice deosebite, este prea laudaroasa. (foto stanga)