Morar si Buzdugan, cei doi dj-i pusi pe sotii de la Radio 21, au in fata o saptamana grea. Si asta pentru ca saptamana care incepe este cea in care cateva dintre cele mai frumoase si mai dorite femei din Romania vor veni in studioul Diminetii deMente, pentru a juca cu cei doi veseli matinali un joc provocator: "Adevar sau Dezbracare".

Cum functioneaza jocul celor doi dj-ei? Fiecare invitata urmeaza sa fie supusa unui tir nemilos de intrebari. La fiecare intrebare, "victima" are doua variante: sa spuna adevarul gol-golut sau... sa se dezbrace.

"Incepem cu Mama Natura de la Ciao Darwin, luni de dimineata, si continuam marti cu Julia. Vor urma si alte nume cel putin la fel de... interesante", promit baietii, care spera astfel sa ridice temperatura din studio mai ceva ca afara. "Suntem nerabdatori si, va asiguram, foarte bine pregatiti la capitolul chestionar", zice Mihai Morar, langa figura incantata a lui Buzdugan.

Timp de o saptamana avem sansa sa auzim in direct la Radio 21 cum cad vesmintele de pe fetele frumoase al patriei. Se vor face chiar si poze! Asa ca, ascultatori, fiti vigilenti!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.