Andreea Marin este, de cateva zile, oaia neagra a postului public, majoritatea angajatilor bestelind-o, in gand sau, pe bisericute, la o tigara. Motivul il constituie lovitura de marca data de "Zana" bugetului TVR in cel mai greu moment financiar al acesteia de dupa Revolutie.


Aproape imediat dupa numirea noului presedinte al TVR, Alexandru Sassu , acesta a fost nevoit sa contracteze un imprumut bancar de 3,5 milioane lei din cauza gaurilor financiare lasate de fosta conducere in bugetul postului. In paralel, s-au luat masuri pentru economisire la sange, care afecteaza, evident, pe toti angajatii, intr-un fel sau altul. Toti, mai putin unul: "Zana Surprizelor", Andreea Marin. Care are de ceva timp cheltuieli mari: a terminat noua vila, a comandat mobila pentru bebelus la Paris, e vremea si pentru vacanta si asa mai departe. Drept pentru care Andreea a cerut, iar conducerea a aprobat zilele trecute, potrivit unor surse din Consiliul de Administratie, achitarea in avans a tuturor editiilor "Surprize-surprize" care mai sunt pana la finele acestui an, adica 15 episoade inmultit cu peste 35.000 de euro bucata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.