Don Juan-ul Alex Erbasu si-a etalat recent, pe Litoral, colectia de tatuaje, dar si cele cateva kilograme in plus pe care le are. Fiul regretatului om de afaceri Mihai Erbasu poarta pe gamba dreapta o cruce in semn de doliu pentru tatal sau, care a fost gasit mort, in urma cu trei ani, in vila de la Snagov.
Unul dintre cei mai cunoscuti "playboy" autohtoni, Alex Erbasu, poate fi vazut aproape in fiecare weekend, in cele mai luxoase locatii de pe litoralul romanesc. Desi fetele din show-biz roiesc in jurul lui, Erbasu spune ca in prezent nu are nici o iubita si isi omoara timpul alaturi de prieteni. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent in timpul unei partide de table, pe plaja hotelului Rex, din Mamaia. Neras, destul de plinut si camuflat cu ochelari de soare, Alex nu si-a lasat la vedere decat colectia de tatuaje: unul pe piciorul drept, unul pe omoplat si un altul in zona lombara.

Surse din anturajul tanarului spun ca desenul de pe picior are o insemnatate mai aparte pentru Alex, fiind inscriptionat la putin timp dupa decesul tatalui sau, Mihai Erbasu. Tatuajul cu pricina este o cruce de aproximativ 10 centimetri, situat pe gamba dreapta, in semn de doliu pentru cel care i-a fost parinte. De altfel, Alex este inca sensibil vizavi de acest subiect nefericit si nu se simte in largul lui sa vorbeasca despre semnificatia desenului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.