Dupa prestatia ei indelung criticata de la Eurotombola, (Prima TV), Cristina Rus se afla in fata celui de-al doilea esec in televiziune. Dupa doar trei editii ale show-ului "Mega Clever", oficialii Media PRO au decis sa scoata aceasta emisiune din grila postului.

In paralel cu muzica, Cristina a acceptat si oferta din partea Pro TV pentru a fi gazda emisiunii de divertisment, "Mega Clever". Ca partener de prezentare a fost ales Smiley, de la trupa Simplu, care a facut o impresie foarte buna la emisiunea "Dansez pentru tine". "Mega Clever" a debutat joi, 5 iulie, insa, dupa prima editie, a fost "mutat" duminica, de la ora 16.30. Desi ora de difuzare a fost schimbata, audientele au fost sub asteptari. Cei doi cantareti nu au reusit sa atraga un numar suficient de telespectatori, astfel ca oficialii trustului Pro au hotarat, in cursul zilei de luni, in cadrul unei sedinte ad-hoc, sa excluda productia din grila de programe.

Desi a avut un partener de prezentare carismatic, pe Smiley, Cristina Rus nu s-a bucurat de o audienta multumitoare la emisiunea Mega Clever. Reprezentantii postului PRO TV spun ca primele editii au fost pilot si nu exclud posibilitatea ca show-ul sa continue in viitor. (foto sus)

Cristina a fost surprinsa de decizie

Contactata ieri, Cristina Rus ne-a declarat ca nu a fost pusa la curent cu aceasta hotarare: "inca nu am fost informata ca vor sa renunte la emisiune". Conducerea PRO TV s-a rezumat la o declaratie eleganta, mentionand doar faptul ca show-ul e posibil sa continue. "Cele trei episoade difuzate pana acum au fost pilot. Mega Clever va continua in sezoanele viitoare", a declarat Maria Apostol, director PR al trustului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.