Film, muzica, teatru, politica, publicitate, afaceri, actiuni de binefacere. Ramona Badescu face de toate si isi aduce proiectele din Italia si in Romania.

Jurnalul National: Cine sau ce te-aduce in Romania?

Ramona Badescu: Vreau sa reiau legaturile cu tara. Am redeschis un mod de colaborare cu Romania si ma bucur ca acum fac lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna.

Jurnalul National: Pe unde ai mai jucat?

Ramona Badescu:Recent am avut premiera la “Unchiul din America 2”. Apoi voi incepe un film scris de Fernando Celli, o coproductie italo-romana, care trateaza viata soldatului Peter Pan. Eu voi interpreta rolul mamei soldatului. Din septembrie voi incepe un musical intitulat “Le magie de Moulin Rouge”. Va fi un spectacol fascinant, cu scene uimitoare, cu 40 de artisti.

Jurnalul National: Mai canti?

Ramona Badescu:Bineinteles. Am facut de curand o melodie impreuna cu Ovidiu Komornik, o piesa de dragoste care are si un videoclip. Drepturile de autor le-am donat pentru un disc ale carui vanzari sa fie in beneficiul persoanelor care sufera de cancer. Am semnat o campanie de publicitate pentru toata zona Milano si sensibilizez persoanele sa vina sa se ingrijeasca impotriva cancerului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.