Dupa ce s-au despartit si, o perioada, fiecare si-a vazut de treaba lui, Loredana de la Trident si Dinu Pescariu sint din nou impreuna.
Fostul tenisman si solista s-au impacat si au fost vazuti deja la mare. De altfel, Loredana declara mai de mult unor prietene ca este total indragostita de omul de afaceri si ca acesta este foarte tandru si, in acelasi timp, arata foarte bine. Nici Pescariu nu si-a gasit repede o iubita care sa ia locul Loredanei, asa ca s-a intors la ea si se pare ca sint mai fericiti ca niciodata.

Nu stim daca vor pleca si in alte locuri, intr-o vacanta cit mai exotica, dar au de gind sa-si petreaca mai mult timp impreuna. Loredana a incercat mereu sa-si gaseasca iubiti cu bani, nu de alta, dar nu cistiga atit de mult la un concert incit sa traiasca pe picior mare, asa cum isi doreste. Cine stie, poate il va convinge pe tenisman sa o ia de nevasta si astfel un nou cuplu sa se nasca in lumea showbizului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.