De trei saptamini, viata Adelinei Elisei a luat o intorsatura neasteptata. A devenit iubita oficiala a capitanului nationalei de fotbal a Romniei, Cristi Chivu, lucru care a adus cu sine invidia a mii de femei.

Cu toate acestea, Adelina spune ca nu e geloasa pe fostele iubiri ale fotbalistului si nu o deranjeaza daca iubitul ei se intilneste cu vreuna dintre domnite. `Imi plac la nebunie cartile de colorat, desenele animate, cartingul. Calmul meu iesit din comun enerveaza de multe ori, dar se intimpla sa si pling la stiri`. Asa se autocaracterizeaza, in citeva cuvinte, iubita lui Chivu. Cea mai placuta parte a vietii stiristei de la Antena 3 ramine, ca de altfel, pentru fiecare dintre noi, perioada copilariei. `Am avut o super copilarie. Am crescut la Piatra Neamt si nu pot uita cum mergeam prin padure cu cercul de desen sau la carting. Am prieteni cu care pastrez legatura si acum. Si nimic nu se compara cu momentul in care ajung acasa, iar mama imi gateste mincarea mea preferata: pirjoale si ardei umpluti. Pentru ca mai am si un al doilea nume, Oana, nimic nu ma bucura mai mult decit atunci cind mama ma striga asa`, povesteste Adelina. Desi n-a tinut vreodata cura de slabire, ea spune ca n-a avut niciodata probleme cu kilogramele, ba, mai mult, intentioneaza chiar sa se mai ingrase putin.

La plimbare cu... Michiduta

Desi e vesnic presata de timp, atunci cind vrea sa se relaxeze, Adelina il ia pe Michiduta (n.n. masina ei, un frumos Peugeot 206 Diesel) si ies impreuna in oras. `Sint atit de pasionata de condus, incit as putea sa nu mai cobor din masina zile intregi fara sa obosesc`, se destainuie stirista. Chiar daca a facut un pact cu iubitul ei sa nu dezvaluie prea multe lucruri intime despre relatia lor, Adelina recunoaste ca s-a indragostit de Cristi Chivu pentru ca `are un bun simt iesit din comun`. `Referitor la ce scriu ziarele cum ca mi-am cumparat lenjerie intima noua ca sa-l dau gata pe Cristi, eu am un singur lucru de spus: nu mi-am mai achizitionat desuuri noi de cinci ani. Dar, cum sint si eu ziarista, nu ma supar pe colegii mei. Fiecare poate sa scrie ce vrea, ca nu ma intereseaza. Oricum, e mult prea devreme sa vorbesc despre relatia mea personala. Sintem impreuna de aproape o luna si prea multe n-avem de spus. Nici macar nu ne cunoastem unul altuia parintii. Speram insa ca lucrul asta sa se intimple cit de curind`, mentioneaza Adelina.

Colectie de bascheti

Deocamdata, vedeta Antenei 3 locuieste cu sora sa, intr-un apartament cumparat `de mama si tata` si abia asteapta sa se termine festivalul de la Callatis pentru ca `ma inteleg foarte prost cu rochiile, tocurile si bijuteriile. Mie imi place sa ma imbrac sport si sa ma incalt in bascheti`. Stirista afirma ca n-a existat loc in lume pe unde i-a calcat piciorul si de unde sa nu-si fi cumparat bascheti `de firma`, colectia ei ridicindu-se in prezent la 20 de perechi. Asteptam momentul in care Cristi Chivu ii va face cadou iubitei sale o pereche de bascheti. Sintem convinsi ca il va iubi si mai mult...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.