Libertate. Pentru ca iubitul ei, fotbalistul Costin Manea, n-o poate insoti, cantareata si-a promis o vacanta de pomina intre fete
Pentru Giulia Anghelescu, fosta componenta a trupei Candy, se anunta o vara lunga. Cantareata a fost la un pas de a ramane in Bucuresti pe toata perioada sezonului estival, ceea ce ar fi insemnat un "dezastru".
Pentru ca si-a dorit un concediu in doi, alaturi de iubitul ei, fotbalistul Costin Manea, Giulia a asteptat pana in ultimul moment sa-si faca planurile de vacanta. Din nefericire, acesta nu o va putea insoti nicaieri deoarece mai este putin pana se da startul Ligii a III-a, iar el trebuie sa fie prezent la antrenamente. Asa ca, bruneta nu are prea multe posibilitati de relaxare si, cu siguranta, nu va ramane acasa. Giulia si-a pus in cap sa organizeze o vacanta de pomina in compania celor mai bune prietene ale ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.