Cei doi au fost surprinsi de paparazzi revistei "SPY" marti, 26 iunie, intrand si iesind, la distante mici de timp, din acelasi salon de infrumusetare. Sa fie doar o intamplare, sau intre Maria si Cristi au reinviat sentimentele de dragoste?

Este deja o certitudine ca Maria Marinescu va divorta dupa doar trei luni de la casatoria cu fiul celui mai bogat roman, Ion Tiriac. Daca in aprilie nunta celor doi a socat "audienta", divortul nu mai e atat de surprinzator. Iar acum, unul dintre motivele pentru care acesta se va produce pare sa fi iesit la iveala. Pe langa lipsa banilor, care a dus la neintelegeri intre Maria si Ion Ion Tiriac in luna lor de miere, se pare ca tanara inca mai tine la fostul ei iubit, Cristi Chivu.

Cei doi s-au intalnit in urma cu doua saptamani la un salon "de fite" din Bucuresti, din zona Dorobanti. Internationalul roman a ajuns la destinatie cu doar cinci minute inaintea Mariei si a plecat cu 20 de minute dupa. Si, cum s-a prins ca a fost fotografiat de paparazzi, se pare ca a sunat-o imediat pe Maria, caci aceasta a iesit pe o alta poarta...

In ceea ce-l priveste pe Chivu, acesta a confirmat, la scurt timp dupa intalnirea cu Maria, ca are o relatie cu prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei.

Adelina Elisei e noua iubita a lui Chivu

Cristi Chivu a venit la Eforie Nord sa-si petreaca in liniste cateva zile pe Litoral. La cateva zeci de kilometri de statiunea unde Cristi face tratamente cu namol se afla si noua lui iubita, Adelina Elisei. In ultimele zile, ea se pregateste pentru Festivalul Callatis 2007. Capitanul nationalei a sosit in Eforie sambata noaptea si, dupa ce a luat cina cu Adelina la Mangalia, s-a cazat pana marti la etajul 11 al Hotelului Europa, proprietatea lui George Copos. Ieri dupa-amiaza, Adelina l-a vizitat pe fundasul Romei chiar in camera de hotel. Ea a venit singura, la volanul autoturismului sau, un Peugeot 205, de culoare neagra, pe care l-a parcat cu ajutorul angajatilor chiar langa Range Rover-ul lui Chivu.