LifeStar 3 Iulie 2007 01:30
Oana Roman a facut furori la prima editie a emisiunii "Bara la Bara" de la Kanal D cu noua ei tunsoare, inspirata din stilul Victoriei Beckham, coafura adoptata de mai multe vedete: sora sa, Catinca, Ileana Pescariu, Andreea Raicu.
Oana a reusit sa-l impresioneze chiar si pe fostul iubit, Cornel Pasat, care i-a facut declaratii in direct, chiar daca aceasta are la ora actuala un nou prieten, Carlo Nitescu, in varsta de 19 ani. "M-am gandit la Victoria Beckham cand am adoptat aceasta tunsoare, foarte in voga la ora asta. E o coafura care ma avantajeaza", ne-a declarat fiica cea mica a fostului premier Petre Roman. Show-ul de striptease, gazduit de Pasat, va avea 10 editii, Oana fiind presedintele juriului, dar si autoarea textelor de prezentare. Faptul ca e colega de platou cu fostul ei logodnic nu-l deranjeaza nici pe departe pe tanarul Carlo. "El intelege situatia si, dimpotriva, chiar ma sustine in acest nou proiect", ne-a spus Oana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.