Fosta prezentatoare a postului TVR 1 se lanseaza in moda alaturi de actrita americana Tara Anderson "Baywatch".

Daca in televiziune ofertele au intarziat sa apara, fosta prezentatoare a postului TVR 1, Tania Budi, si-a incercat norocul in afaceri. Blonda visa de mai mult timp la o cariera in moda, dar stradaniile ei de a crea o linie de haine sau de incaltaminte s-au materializat abia acum.

Tania Budi este pe punctul de a da lovitura, ea lansand impreuna cu actrita americana Tara Anderson (care a avut un rol episodic in celebrul serial "Baywatch") o colectie de costume de baie ce poarta numele "CC California Constanta". "impreuna cu Tara am infiintat aceasta noua companie de moda. Costumele sunt creatiile noastre si sunt menite sa aduca aerul californian si pe litoralul romanesc. Speram sa aiba succes si sa fie apreciate de cat mai multe femei", ne-a marturisit Tania. Noua linie de costume de baie este compusa din doua modele prezentate in diverse culori si realizate din materiale de cea mai buna calitate, importate din strainatate. Pretul unui costum se ridica la suma de 99 lei. Cele doua bune prietene au pregatit special pentru lansarea noii linii de costume de baie o super petrecere ce va avea loc chiar pe plaja Melody din Mamaia, vinerea viitoare, showul fiind animat de DJ Ravin. Desi Tania si Tara sunt imaginea acestei colectii, pozand pentru catalogul firmei, ele nu vor defila pe podium in aceste costume de baie.

Sunt prietene vechi

Tania a cunoscut-o pe Tara la noi in tara, aceasta fiind fiica general managerului UPC Romania. "Ne-a legat foarte mult faptul ca am crescut practic ambele pe plaja, eu la Constanta, iar ea in California, la Ocean. Asa ca o afacere cu costume de baie ni s-a parut a fi cea mai indicata pentru noi", a precizat romanca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.