Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, a declarat in cadrul primului sau interviu acordat dupa iesirea din detentie ca s-a "schimbat" cu adevarat in timpul "sejurului" sau de trei saptamini in inchisoare.
"Sint o persoana buna. Sint o persoana plina de compasiune", a declarat starleta intr-un interviu care va aparea in urmatorul numar al revistei People. Paris a declarat ca cei care se indoiesc de buna sa credinta "se insala si nu o cunosc". "Am o inima mare, sint sincera, iar ei vor vedea acest lucru", a adaugat aceasta.

Revenind la prima sa eliberare, pe 7 iunie, la trei zile de la incarcerarea sa, Paris a explicat ca a fost victima unui "atac de panica si claustrofobie". Paris a explicat ca pe durata detentiei a fost "sprijinita moral" de celelalte detinute, ca a vorbit cu unele dintre acestea prin tuburile de aerisire si ca unele au fost "foarte dragute". In cursul primului sau interviu televizat, acordat miercuri postului de televiziune CNN, Paris Hilton a repetat ca sejurul in inchisoare i-a schimbat viata. "Este pentru mine ca un nou inceput", a declarat aceasta, explicind ca a profitat de timpul petrecut dupa gratii pentru "a cauta sa inteleaga" ce ar putea face in viitor. Hilton spune ca inchisoarea a fost o oportunitate acordata de Dumnezeu pentru a-si reevalua viata. "Exista in mine o parte mult mai buna decit cred oamenii", a spus aceasta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.