Radu Mazare (39 de ani), edilul de la malul marii, traieste de putin timp o poveste de dragoste alaturi de o tanara care face furori pe podium, la numai 20 de ani. Ea a reusit sa intre si in gratiile lui Raducu, fiul lui Mazare, care o considera partenera ideala de distractie.

Povestile de amor pe care le-a trait Radu Mazare, vesnicul indragostit de la malul marii, au fost de-a lungul timpului invaluite in mister. Primarului constantean i-au fost atribuite relatii cu diverse vedete, precum Cosmina Pasarin si Anna Lesko, despre care insa edilul nu a dorit sa dea amanunte.

Un barbat modern si unul dintre cei mai ravniti burlaci ai lumii mondene, Radu Mazare s-a incapatanat sa ramana celibatar, cu toate ca este tatal unui baietel in varsta de 10 ani, Raducu.

De putin timp, inima primarului bate pentru o tanara domnisoara de 20 de ani, dar diferenta considerabila de varsta nu pare a fi o problema pentru noul cuplu. Iubita controversatului om politic l-a cucerit pe acesta cu fizicul ei, extrem de atragator: "imi plac femeile frumoase, vesele si cu picioare lungi", a declarat Radu Mazare la "Povestiri adevarate" (Acasa TV). Relatia celor doi are mari sanse de reusita, avand in vedere ca fiul primarului o place foarte tare pe noua iubita, impreuna cu care se distreaza pe ambarcatiunile tatalui sau. Primarul nu o neglijeaza nici pe mama lui Raducu, pe care adesea o invita sa petreaca pe iaht, chiar in prezenta actualei iubite.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.