Iulia Vantur a reusit sa-si puna iubitul la punct. A pus piciorul in prag si i-a recomandat lui Marius sa adopte un stil vestimentar elegant, acesta conformandu-se fara comentarii.
In ciuda numeroaselor speculatii privind relatia lor, Iulia si Marius sunt mai indragostiti ca niciodata. Ei au venit impreuna, miercuri, la petrecerea la care Anda Adam a primit discul de platina pentru albumul "Confidential", si au stat nedezlipiti toata seara. Marius nu a scapat-o din ochi nici o secunda pe iubita sa si a tinut-o tot timpul de mana.

Influenta Iuliei in viata lui Marius este evidenta. Desi, la prima vedere, cei doi par foarte diferiti, Iulia si Moga fac, deopotriva, compromisuri pentru ca aceste diferente sa fie cat mai putin sesizabile. Primul pas in acest sens l-a facut "Micul Mozart", care, la sugestiile iubitei sale, a renuntat la hainele de hip-hop-er in favoarea unor costume din organza, pe care le imbraca la evenimentele mondene.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.