Un spectacol exceptional de coafura a avut loc luni seara la Palatul Parlamentului. Show-ul l-a avut drept oaspete de onoare pe unul dintre primii cinci stilisti din lume, Shuki Zikri. El este unul dintre artistii de top, fiind recent ales printre cei mai influenti 100 de oameni din lume, alaturi de Yves Saint Laurent, fostul presedinte american Bill Clinton si Giorgio Armani. "Schimbarea e putere. Lumea in jurul nostru se schimba mereu. Ce a fost aici ieri maine nu va mai fi. Sa poti sa schimbi inseamna sa descoperi noi unghiuri, sa ii surprinzi pe altii, sa nu te predai evidentului. Femeia mea, Muza mea, Ideea mea este foarte bine definita si totusi mereu in schimbare, dezvaluind o masca dupa cealalta, creand si recreand, reusind mereu sa se surprinda pe sine, pe mine si intreaga lume.

Eu nu doar tund, coafez. Compun. Creez. Caut scanteia si ii dau sansa sa vina la lumina", ne-a declarat Shuki Zikri, care a tuns si coafat intr-un timp record 13 domnisoare. Printre vedetele prezente la eveniment s-au aflat: Marie Rose Mociornita, Adriana Trandafir, Ilinca Goia, Monica Davidescu, Liliana Turoiu Udrea, Dana Savuica, Diana Munteanu, Dana Sota, Irinel Columbeanu, Alex Eram, Cristian Teodorescu, trupa Hi Q, Wilhelmina Arz, Roxana Ciuhulescu, Adina Cezar, Cristina Cioran, Oana Cuzino, Crina Matei. Cel mai atent domn care a scanat evolutia de pe scena si din spatele scenei a fetelor a fost Irinel Columbeanu, care si-a trimis un aghiotant sa ii ceara numarul de telefon Madalinei Draghici, castigatoarea "Next Generation Models".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.