Cantaretul Aurelian Temisan si-a anuntat recent retragerea din muzica. Anuntul, lacrimogen desigur, insa fara prea multe detalii despre viitorul parcurs al carierei sale, a fost facut la emisiunea "Teo", unde mai toate VIP-urile isi plang ofurile pe umarul acestei Mama Dolores a vedetelor autohtone. Contactat telefonic, cantaretul a insistat sa ne precizeze ca nu s-a retras din showbiz, ci numai din muzica, desi, cum singur recunoaste, "nu am avut conflicte cu nimeni, nu m-am simtit marginalizat, n-am fost ignorat la radio, nici frustrat".

In ciuda acestei bravuri, Temisan a dat de inteles ca este amarat din cauza noii generatii din muzica, aflata chiar "pe val", caci: "Traim alte timpuri, mai bine zis ni se indeasa pe gat, ne coboram. Nu caut un tap ispasitor, e o decizie la care m-am gandit bine cateva luni. Motivatia retragerii mele pe termen nelimitat din muzica, nu din showbiz, subliniez, este neadaptarea mea la cerintele 'exigente>> ale muzicii actuale si dorinta de revizuire a comportamentului personal. Adica vreau sa fac cu mai multa atentie si cu mai multa greutate ceea ce am de gand".

"Sunt in stare de orice"

"Am iesit un pic ca sa pot sa-mi retrag sufletul. Las loc la speculatii pentru ca nu ma intereseaza. Au fost ani cand totul mergea de la sine, in special dupa '90. Acum e o deschidere asa de mare, incat suntem debusolati, vindem orice si oricat", s-a confesat melancolic fostul cantaret. Enigmatic, Temisan nu a dorit sa precizeze spre ce domeniu de activitate ar dori sa se reorienteze, dar a subliniat ca "sunt in stare de orice, sunt deschis la provocari. Astept orice fel de provocare pentru ca vreau o relansare a carierei mele. Altii nu pot, eu pot. Cand am vrut sa scot album de hip-hop, in 1999, am scos".
Mai in gluma, mai in serios, Temisan a declarat ca, avand in vedere ca "am strans cureaua in ultimul timp, am facut eforturi", nu ar refuza o oferta chiar de la Flamingo Boys. Interpretul, inspirat probabil de exemplul lui Mihai Mitoseru, racolat de ceva timp in trupa lui Pasat, este convins ca iubita lui, actrita Monica Davidescu, i-a fi "una dintre primele fane".

Ca preferinte personale, craioveanul si-ar dori cu mare placere proiecte cum ar fi filmele (i-a fost partener Loredanei Groza in celebrul film "A doua cadere a Constantinopolului") sau o piesa de teatru cum a fost "Copilul divin" de Pascal Bruckner, in regia lui Chris Simion, in care a jucat alaturi de Monica Davidescu, un spectacol care a facut furori mai ales in turnee internationale, actualmente suspendat.
Referitor la afaceri, Aurelian spune: "Trebuie sa mai studiez daca am invelis pentru asa ceva. Ar insemna sa-mi schimb atitudinea, or noi, artistii, suntem oameni sensibili". Una peste alta, exista si un prim efect pozitiv al anuntului retragerii, caci din acel moment fostul cantaret este solicitat intruna pe la emisiuni: "Toata lumea vrea sa dau explicatii, nu somez, dar nu vreau sa le fac reclama".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.