Mezina lui Petre Roman nu s-a ferit sa arate inca o data ca nu le suporta pe femeile ce roiesc in jurul lui Cornel Pasat, fostul ei iubit. Ultimul incident s-a petrecut sambata, in clubul Gossip din Mamaia, "victima" fiind dansatoarea pentru care stripperul s-a despartit de Oana Roman.

Desi are un nou prieten, fiica cea mica a lui Petre Roman nu pare sa-l fi uitat pe fostul ei iubit, stripperul Cornel Pasat. A demonstrat-o din plin sambata seara, in clubul Gossip din Mamaia, acolo unde Oana a venit impreuna cu ultima ei cucerire, tanarul Carlos. intalnirea cu Cornel i-a stricat Oanei cheful de distractie, acesta fiind insotit de Bianca, una dintre dansatoarele trupei "Flamingo Girls", femeia pentru care Pasat a parasit-o in urma cu doi ani.

Revederea nu a fost una foarte placuta si, cu toate ca Oana si Cornel au ramas buni amici, prezenta Biancai a enervat-o la culme pe mezina fostului premier. Aceasta a tachinat-o intruna pe fosta sa rivala, fara sa tina cont de privirile curiosilor din club. Scena a culminat in momentul in care Bianca a izbucnit in lacrimi si a iesit val vartej din discoteca.

Cornel nu infirma incidentul

Cornel Pasat nu a negat incidentul, dar a tinut sa lamureasca relatia sa cu Bianca: "E adevarat, am fost sambata seara in Gossip, unde m-am intalnit cu Oana. Noi am ramas buni prieteni si vorbim de fiecare data cand ne intalnim. Se tot vorbeste insa despre o relatie a mea cu una dintre dansatoare, dar e problema mea cu cine ies", ne-a declarat Cornel.

Se pare ca nici Oana nu-si mai ascunde noul iubit, afisandu-se deja la toate evenimentele mondene alaturi de Carlos, un june cu mult mai tanar decat mezina familiei Roman.

La un pas de bataie

O situatie similara, in care protagonisti au fost Oana, Cornel si o alta dansatoare, pe nume Deea, s-a petrecut si acum doi ani, in clubul Bavaria din Regie. Presa a anuntat la acea vreme incidentul, relatand ca Oana Roman a fost la un pas sa o bata pe Deea, insa conflictul a fost aplanat de Cornel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.