Si a fost o nunta ca-n povesti.... Cantaretul britanic de rock, Rod Steward, s-a casatorit pentru a treia oara. El are 62 de ani. Ea - 36 si este manechin.
Cei doi si-au unit destinele in nordul Italiei, la Santa Mergherita Ligure. Conform traditiei pentru evenimente cu asemenea protagonisti, pregatirile s-au derulat in cel mai mare secret. De altfel, scria presa, pentru a evita o mediatizare excesiva a acestui important moment din viata celor doua vedete, nici invitati nu au fost numerosi. Ceremonia s-a desfasurat in cea mai stricta intimitate, intr-o vila datand din secolul XVII si inchiriata special la Santa Margherita. Ziaristii si fotografii au fost luati prin surpridere de aceasta schimbare, ei asteptand ca festivitatile sa aiba loc la Portofino, la vreo zece kilometrii mai in sud.

Prin urmare, un singur fotograf a reusit sa asiste la ceremonia civila. Imediat dupa ce au spus "DA", proaspetii insuratei au revenit pe yahtul lor, ancorat in portul micului orasel italian. Cateva ore mai tarziu, Rod si Penny soseau la petrecerea organizata cu acest prilej. Printre invitati nume sonore, fireste, precum Mick Jagger si Elton John. intrebat, intr-un interviu acordat in ajun presei britanice, cataretul a precizat ca nu au fost chemate fostele lui sotii, Alana Collins si Rachel Hunter. "Doar copiii, pe ei i-am invitat sa-mi fie aproape in aceste clipe", spunea Stewart. Diferenta dintre soti nu este doar de varsta. Dar si de inaltime - cam 15 cm, spun gurile rele. Relatia dintre Rod Stewart si Penny Lancaster, care au impreuna o fetita de doi anisori, dureaza de mai multi ani, presa intrebandu-se frecvent daca artistul se va incumeta intr-o a treia casnicie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.