Condamnata la cinci zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce si-a lovit menajera cu un telefon, frumoasa Naomi Campbell (37 de ani) pare sa fi iesit in castig din toata povestea.
Nu doar ca pedeapsa a atras atentia presei asupra sa, ceea ce i-a adus si relansarea carierei de topmodel aflata in impas, ci a reusit chiar sa scoata bani de pe urma penibilei corvezi de a da cu matura si a spala incaperile unui garaj de pompieri. Dupa cum a marturisit ea insasi pentru site-ul 'FemaleFirst.co.uk', Campbell este chiar multumita de felul in care corvezile suportate cu stoicism i-au influentat cariera, mai ales ca ' spune ea cinica' pentru asta n-a trebuit decat sa spal niste culoare si sa-mi lovesc menajera'.

Ceea ce a incantat-o insa si mai mult pe Naomi a fost faptul ca o celebra revista americana i-a platit...echivalentul a 45.000 de euro pe zi(!) pentru a nota intr-un jurnal ce facea si la ce se gandea in timpul executarii pedepsei. 'Nu am aici nicio responsabilitate. Nici un telefon. Am timp sa reflectez. Mi-am gasit linistea', a notat topmodelul in jurnal. Cam seci consemnarile, pentru ditamai suma primita! Plus ca aceeasi revista i-a oferit si toaleta de lux in care Naomi si-a facut aparitia la incheierea zilelor de pedepasa, spre deliciul fotoreporterilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.