Dupa ce a pozat in Playboy, Gina Pistol a ajuns sa fie celebra si curtata de multi barbati cu bani. In momentul de fata, vedeta este impreuna cu Nicola, un om de afaceri de origine araba.
Blonda se certase, la un moment dat, cu iubitul, dar s-a intors repede la el. Acum, vrea sa-si ia o vila luxoasa. Astfel, Gina are de gind sa faca un imprumut bancar de 200.000 de euro si sa-si achizitioneze locuinta mult visata, prin credit ipotecar. Pistol refuza sa apeleze la iubitul ei, cerindu-i bani pentru vila, fiindca vrea sa cumpere prin forte proprii acest cadou pentru ei doi. Sexoasa vedeta cistiga destul de bine din colaborarile cu diferite firme, asa ca nu-i va fi greu sa-si plateasca ratele. Ea sustine ca isi doreste de mica o asemenea casa si va face tot efortul ca sa-si indeplineasca acest vis. Nu vrea sa depinda de barbatul din viata ei, ca sa nu i se reproseze ca este o femeie intretinuta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.