Obsesia legata de hoti si violatori a determinat-o pe fosta "Mama Natura", Roxana Ionescu, sa recurga la sedinte de terapie. Nemultumita de rezultat, vedeta postului Antena 1 si-a indesit vizitele la psihologul care inca nu i-a gasit leacul.

"Mama Natura" se confrunta, de cativa ani, cu o obsesie care ii provoaca nopti albe. Roxanei ii este frica chiar si de umbra ei, astfel ca evita sa intre singura in scara blocului in care locuieste, de teama ca cineva ar putea sa o violeze sau sa o omoare. Speriata de aceasta situatie pe care nu o poate controla, indiferent cat de mult s-ar stradui, Roxana a apelat la ajutorul unui specialist. "N-am mai suportat si m-am programat la un psiholog.

Acesta m-a asigurat ca nu este nimic grav, ca totul se petrece doar in mintea mea si ca trebuie sa incerc sa ma controlez", ne-a spus aceasta. Cum rezultatele intarzie sa apara, Roxana se vede nevoita sa continue sedintele de terapie care o costa o caruta de bani: "Nu conteaza cat platesc, important este sa scap de aceasta problema care mi-a transformat viata intr-un chin. M-am mai linistit dupa ce am vorbit cu specialistul, dar cred ca rezultatele sunt doar de moment. Doctorul are multa rabdare cu mine si a inteles ca sunt un caz mai dificil. Dar totul se rezolva cu multa rabdare", recunoaste Roxana.

Cream, la terapie

Dupa ce a fost la un pas de moarte, din cauza socului anafilactic survenit in urma administrarii de Zinacef, solista Claudia Pavel, alias Cream, a ramas cu "sechele": "Am adesea atacuri de panica, cand ma gandesc la momentele cumplite prin care am trecut". Cantareata a recunoscut ca problema o depaseste si s-a hotarat sa mearga la un psiholog, pentru a trece peste aceasta trauma.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.