Vedetele incearca adesea tot felul de operatii chirurgicale, care le reusesc mai mult sau mai putin. intr-o singura privinta nu prea au ce face. Nu pot sa-si micsoreze dimensiunea gurii.

"Frumusica" Julia Roberts troneaza, aproape fara concurenta, in topul vedetelor de Hollywood cu gura mare, potrivit unui studiu realizat de site-ul american thejay.com. Se spune ca este prevazut in toate contractele sale ca actrita sa fie filmata numai cu lentile speciale, pentru a nu-i fi distorsionata marimea gurii, potrivit HotNews. Julia este urmata in top de Alanis Morissette, iar cea mai de cosmar scena in care a filmat aceasta este cea din Dogma, cand deschide gura si tipa, distrugandu-l pe Ben Affleck.

Locul 3 este ocupat de Mark Wahlberg, recunoscut prin "inghitirea" prin sarut a starurilor de film. Pe locul 4 se afla Rosario Dawson. Gura ei este legendara de cand era aproape sa-l decapiteze pe Colin Farrell, in "Alexander". Scena de amor a fost o parte eroica, una de tortura.

Samuel L. Jackson se afla pe locul 5, urmandu-l in graba Willem Dafoe.

Pe locul 7 se afla Teri Hatcher, al carui zambet se intinde de la o ureche la alta, astfel incat i se potriveste de minune rolul din "Neveste disperate". Cine stie cand va deschide gura sa vorbeasca, iar Eva Longoria va cadea si va disparea.

Locul 9 este ocupat de Marlon Wayans, iar pe ultimul loc in top se afla Evangeline Lilly.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.