Tanara actrita americana Lindsay Lohan s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare in California, la cateva zile dupa ce a fost arestata pentru conducere in stare de ebrietate, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al actritei, Leslie Sloane.

"Pentru ca este vorba de o problema medicala, speram ca presa sa inteleaga gravitatea situatiei si sa respecte intimitatea lui Lindsay si a altor pacienti internati in aceasta institutie", a adaugat acesta.

Internarea lui Lindsay Lohan in acest centru de dezintoxicare a fost anuntata de mai multe publicatii mondene din Statele Unite, inclusiv de un binecunoscut site de stiri despre celebritati, tmz.com.

Citeste si:

Pe acest site se indica faptul ca aceasta clinica, situata in Malibu, este aceeasi in care a fost internata cantareata Britney Spears in perioada februarie - martie.

Este pentru a doua oara cand Lindsay Lohan se interneaza intr-o clinica de dezintoxicare: in ianuarie, aceasta a fost internata intr-o clinica din apropiere de Los Angeles, dupa ce a marturisit public ca frecventeaza de mai multa vreme intalnirile organizatiei Alcoolicii Anonimi. in iulie 2006, Lindsay Lohan a fost apostrofata de un producator de la Hollywood, care i-a reprosat faptul ca se tine prea mult de petreceri si prea putin de filmarile la "Georgia Rule", film care a fost lansat de curand in cinematografele din America de Nord.

Lindsay Lohan a fost implicata intr-un accident de masina care a avut loc in Beverly Hills, la sfarsitul saptamanii trecute. Actrita a fost retinuta pentru conducere in stare de ebrietate, un delict cu atat mai serios cu cat aceasta nu a implinit 21 de ani, varsta legala pentru a consuma alcool in California.